Multicooker Redmond RMC-M90E 45 programów

  • Dodaj recenzję:
    • RMCM90E
    • Producent: REDMOND
    • Kod producenta: 5055323608018
    • Dostępność: brak (zapytaj o dostępność) brak (zapytaj o dostępność)
    • szt.
    • 589,00 zł
    • Niedostępny
    • Oblicz

    Wielofunkcyjny, zautomatyzowany multicooker oferujący 45 programów. 

     

    Model RMC-M90E to połączenie wysokiej klasy technologii i futurystycznego wyglądu, który świetnie podkreśli wystrój i nada wyjątkowego charakteru wnętrzu Twojej kuchni. Niezwykła funkcjonalność czyni multicooker RMC-M90E urządzeniem będącym w stanie zastąpić cały zestaw sprzętu kuchennego.

    Przypalanie się potraw zniechęca Cię do gotowania w domu? W zestawie z multicookerem otrzymasz misę ceramiczną koreańskiej firmy ANATO®, która posiada powłokę antyadhezyjną, skutecznie zapobiegającą przypalaniu i przywieraniu produktów. Uchwyty z plastiku żaroodpornego, w które wyposażona została misa, czynią wyjmowanie potraw z multicookera bezproblemowe i bezpieczne.

    Wielofunkcyjny wyświetlacz LED i panel sensoryczny MOTouch® sprawia, że z niezwykłą łatwością przyrządzisz rozmaite dania – obsługa multicookera sprowadza się praktycznie do jednego dotyku palcem!

    Dzięki specjalnemu systemowi ogrzewania, produkty w misie ogrzewane są równomiernie, co wpływa na zachowywanie zawartych w nich składników odżywczych.

     

     

    opis produktu

    • wysokiej jakośći multicooker marki Redmond 
    • w pełni zautomatyzowana praca
    • 45 programów: 17 automatycznych i 28 konfigurowanych ręcznie
    • ceramiczna misa koreańskiej firmy ANATO®, która posiada powłokę antyadhezyjną
    • uchwyty z żaroodpornego czynią wyjmowanie potraw z multicookera bezproblemowe i bezpieczne
    • wielofunkcyjny wyświetlacz LED
    • panel sensoryczny MOTouch® sprawia, że z niezwykłą łatwością przyrządzisz rozmaite dania
    • równomierne ogrzewanie produktów
    • możliwość samodzielnego ustawiania czasu i temperatury przygotowywania potraw
    • zakres wartości temperatury: 35 – 170°С
    • funkcja odgrzewania potraw
    • podtrzymywanie temperatury gotowych potraw
    • wstępne wyłączanie podgrzewania automatycznego 
    • opóźnienie startu programu do 24h
    • misa z powłoką ceramiczną
    • w zestawie:
      • multicooker z umieszczoną wewnątrz misą
      • naczynie do przygotowywania potraw na parze
      • koszyk z rączką do smażenia na głębokim oleju
      • szklanka z podziałką
      • chochla
      • łyżka płaska
      • uchwyt na chochlę / łyżkę
      • kabel zasilający
      • instrukcja obsługi
      • książeczka serwisowa
      • książka kucharska „100 przepisów” (w 7 wersjach językowych)
    • możliwości dodatkowe:
      • pieczenie chleba
      • przygotowanie jogurtu
      • przygotowanie fondue
      • przygotowanie twarogu
      • przygotowanie sera
      • smażenie na głębokim oleju
      • wyrastanie ciasta
      • pasteryzacja produktów ciekłych
      • sterylizacja naczyń
      • podgrzewanie posiłków dla dzieci
      • przygotowanie produktów do konserwacji
      • sensoryczny panel sterowania
    • moc 860W
    • 24 miesięczna gwarancja 

     

    zestaw zawiera

    • fabrycznie nowy multicooker zapakowany w oryginalnym opakowaniu 
    • zestaw akcesoriów wyszczególnionych w opisie 
    • instrukcja w języku polskim 
    • karta gwarancyjna 
    • faktura lub paragon z kasy fiskalnej (do wyboru) 
    • całość odpowiednio zapakowana i zabezpieczona na czas transportu

     

    Gwarancja 24 miesiące

    Łącznie z produktem wysyłana jest karta gwarancyjna wystawiana w dniu wysyłki z paragonem z kasy fiskalnej lub fakturą VAT. W razie awarii, wystawione przez naszą firmę dokumenty uprawniają do bezpłatnej naprawy gwarancyjnej.

     

     

    Programy automatyczne

    • Program „QUICK COOK" („GOTOWANIE EKSPRESOWE”)
      przeznaczony do przygotowywania ryżu, kaszy gryczanej i kasz na sypko. Zakres ustawień czasu przygotowywania potrawy wynosi od 5 minut do 1 godz. 30 minut z dokładnością ustawień do 5 minut. Domyślny czas pracy programu - 25 minut. 

    • Program „STEAM" („GOTOWANIE NA PARZE”) 
      posiada trzy fabrycznie ustawione czasy przygotowywania potraw (dla warzyw, ryb i mięs), a także umożliwia samodzielne określenie czasu przygotowywania potraw w zakresie od 5 do 60 minut z dokładnością ustawień do 1 minuty. Program przeznaczony jest do przygotowywania posiłków dietetycznych z mięs, drobiu, ryb. Dzięki programowi przygotujemy także kotlety, dodatki oraz potrawy, jak np. gołąbki. Program jest optymalny dla osób przestrzegających zasad racjonalnego żywienia i unikających dodatków do żywności. 

    • SLOW COOK (DUSZENIE NA WOLNYM OGNIU)
      - stopniowa zmiana temperatury z niskiej do wysokiej i długotrwałość programu umożliwia produktom gotowanie się we własnym soku. Dzięki programowi na Państwa stole zagoszczą odpowiednio wilgotne kasze, zupy, standardowo gotowane na wolnym ogniu, niezwykle delikatne ragout, puree i, lubiana przez wszystkich, galareta. 

    • BREAD (CHLEB) 
      - do wypieku różnego rodzaju chlebów z mąki pszennej i z dodatkiem mąki razowej. Program oferuje cykl przygotowania chleba, od odpoczywania ciasta (wyrastania) do pieczenia. 

    • DESSERT (DESERY) 
      - program daje możliwość przygotowywania rozmaitych deserów (beza, konfitury i wiele innych). 

    • STEW (DUSZENIE) 
      - przeznaczony do duszenia warzyw, mięs, drobiu, owoców morza. 

    • YOGURT \ DOUGH (JOGURT) 
      - do przygotowania domowego jogurtu. 

    • OATMEAL (KASZA NA MLEKU) 
      - zalecany do przygotowywania różnego rodzaju kaszek mlecznych i innych kasz. 

    • GRAIN (KASZE) 
      - do gotowania kasz na sypko z rozmaitych jedno- i wieloskładnikowych kasz, przygotowywania różnorodnych garnirunków. 

    • PASTA (MAKARONY) 
      - przeznaczony do gotowania wyrobów makaronowych, jajek, parówek, itp. 

    • PILAF (PILAW) 
      - do przygotowania rozmaitych rodzajów pilawu. 

    • PIZZA 
      - program pozwala przygotować tę popularną potrawę z niezwykłą łatwością i eksperymentować z dodatkami. 

    • FRY (SMAŻENIE) 
      - przeznaczony do smażenia mięsa, warzyw, drobiu, owoców morza. 

    • BAKE (WYPIEKI) 
      - do pieczenia biszkoptów, zapiekanek, ciast z farszem słodkim lub słonym z ciasta drożdżowego i francuskiego. 

    • SOUP (ZUPA) 
      - przeznaczony do przygotowywania różnorodnych pierwszych dań (barszcz, zupa ogórkowa, kapuśniak), a także kompotów i napojów.